NIEUW: Zebra MC2200 MC2700

15 november 2020

Verbeter de klanttevredenheid bij dagelijkse taken in de detailhandel, opslag, productie, transport en logistiek of buitendienst (MC2700). De innovatieve en kostenefficiënte Zebra MC2200 / MC2700 mobiele computers maken indruk met topprestaties en een ergonomisch ontwerp – waardoor het werk gemakkelijker wordt en klanten sneller bediend kunnen worden.

Meer manieren om te bedienen!

Een hoogtepunt van deze mobiele computers is het numerieke toetsenbord met 34 toetsen. Zebra heeft ervoor gezorgd dat elke toets gemakkelijk te bedienen is in maat, vorm en positie, zelfs met handschoenen aan. Dankzij de contrastrijke kleuren zijn de toetsen ook in het donker makkelijk herkenbaar.

Meer kracht voor veeleisende taken!

De uitgebreide uitrusting is een van de belangrijkste redenen voor de topprestaties van de MC2200 en MC2700. Het bestaat onder meer uit een 4 “WVGA multi-touch verlicht display met Corning Gorilla Glass en een breed scala aan interfaces: high-speed USB 2.0, Bluetooth Low Energy (BLE), Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac / r / v4, MU-MIMO, GPS (MC2700), 4G LTE (MC2700) en optionele NFC.

Meer bescherming bij ploegenarbeid!

Als extraatje is de behuizing van de mobiele computers bestand tegen desinfectie en kan ze regelmatig worden schoongemaakt met gangbare desinfectiemiddelen. Dit helpt om de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te verminderen, vooral in ploegendienst.

Specificaties

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support.
Contacteer ons voor meer informatie!