Peppol

Facturen kunnen nu digitaal worden verstuurd via het Peppol netwerk. Dit biedt een efficiënte en veilige manier om facturen te verzenden en te ontvangen. Het gebruik van UBL 2.1 in combinatie met Peppol zorgt voor een gestandaardiseerd formaat, waarmee facturen gemakkelijk kunnen worden verwerkt. Peppol is een netwerk dat zorgt voor de veilige uitwisseling van deze documenten tussen bedrijven en overheidsinstanties.

Voordelen van het gebruiken van UBL 2.1 en het Peppol netwerk:

Kortom, het versturen van facturen via het Peppol netwerk met behulp van UBL 2.1 is een moderne en effectieve manier om zakelijke documenten te versturen en te ontvangen.

peppol
An-image-of-a-computer-with-an-electronic-invoice

UBL 2.1

 

UBL 2.1 is een standaard voor elektronische zakelijke documenten, zoals facturen, inkooporders en verzendberichten. De UBL 2.1-specificatie definieert een set XML-schema’s die kunnen worden gebruikt om zakelijke documenten elektronisch te maken en uit te wisselen.

UBL 2.1 is ontworpen om flexibel en uitbreidbaar te zijn, zodat het kan worden gebruikt in een breed scala aan industrieën en toepassingen. Het is gebaseerd op internationale normen en wordt ondersteund door veel softwareleveranciers en serviceproviders.

Peppol UBL 2.1 Digitaal versturen facturen

Verstuur uw facturen digitaal op een heel eenvoudig wijze!

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!