Uw hardware partner
Laptops, servers, printers, barcode scanners... Intradev is uw betrouwbare hardware partner. Wij blijven steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën en gaan steeds op zoek naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Bent u op zoek naar de perfecte hardware voor uw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend! Wij adviseren u graag in de zoektocht. Wij volgen de nieuwste technologieën op de voet en gaan steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw bedrijf.

Op alle hardware aankopen is er minimum de fabrieksgarantie. Deze kan eventueel uitgebreid worden door de fabrikant of met behulp van een onderhoudscontract. Uiteraard kan u na het aflopen van de garantie nog altijd bij ons terecht met defecten/herstellingen.

Hieronder een greep van de hardware die wij aanbieden:

laptops - hardware - intradev software

Laptops en desktops

Voor laptops en desktop pc raden wij ten zeerste HP aan. Als HP partner kunnen wij u de beste prijzen en een uitstekende service bieden. Voor laptops wordt ook soms gekozen voor Acer. Hebt u reeds ervaringen met een ander merk en wens je een laptop/desktop van dit merk? Ook dat is mogelijk. Naast HP en Acer bieden wij op vraag van de klant nog andere merken aan. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

server - hardware - intradev software

Servers

Naast een gamma aan laptops en desktops bieden wij ook krachtige ProLiant servers van HP aan. Deze servers bieden een complete infrastructuur aan die zowel uw bedrijfsdoelstellingen als uw bedrijfsgroei ondersteunen. Contacteer ons gerust voor meer informatie!

printer - hardware - intradev software

Printers

Brother heeft een heel gamma printers met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Gaande van inkjetprinter tot multifunctionele laserprinters, met of zonder netwerkverbinding, draadloos of niet etc. Daarnaast bieden wij ook printers van HP en labelprinters van Zebra aan. Ook voor het onderhoud achteraf kan u bij ons terecht. Dit in de vorm van een onderhoudscontract of een eenmalige interventie.

barcode scanner - hardware - intradev software

Barcode scanners en tablets

In het logistieke proces is de barcode onmisbaar geworden. Wij bieden barcode scanners aan van Zebra en Honeywell die in combinatie met onze in-house ontwikkelde webapplicatie een flexibele oplossing kunnen vormen voor order-picking, bestellingen, facturatie... Met mogelijkheid om zelf barcodes te genereren en af te drukken via bv. een label-printer. Contacteer ons voor meer informatie.

Onze partners:

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!