E-commerce
Via onze e-commerce module kunnen wij uw webwinkel voor u maken en deze ook nog volledig integreren met ons ERP-pakket. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Webshop op maat en volledig integreerbaar

Particulieren en bedrijven bestellen steeds vaker hun producten online. Zonder webshop loopt u als bedrijf dus heel wat potentiële klanten mis. Versterk uw huidige marktpositie door uw producten (ook) online aan te bieden.

Intradev Software helpt u graag bij de ontwikkeling van een professionele webshop. Wij bieden webshops aan volledig op maat en voor ieders budget. Al onze webshops zijn gebruiksvriendelijk met een overzichtelijke navigatie en een responsive design. Tijdens het proces van de ontwikkeling wordt regelmatig teruggekoppeld naar de klant voor feedback. Op die manier eindigen we met een webshop volledig naar wens. 

Via onze e-commerce module kunnen wij een webshop ontwikkelen en deze ook nog volledig integreren met de overige modules van ons eigen ERP pakket. Artikelbestanden worden op die manier automatisch opgeladen, stocks worden gesynchroniseerd en de orders worden onmiddellijk opgenomen in de boekhouding.  Ook geïntegreerde facturatie is mogelijk!

Zie hieronder een voorbeeld van een door ons ontwikkelde webshop: 

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!