InvoiceM

InvoiceM is een ERP-pakket speciaal voor ondernemingen die op een eenvoudige manier facturen willen opmaken en opvolgen alsook de stock willen beheren. Dit alles in één geïntegreerd systeem. Door het artikelbestand in het systeem kunnen facturen nog sneller opgemaakt worden.

Stockbeheer

Stockbeheer is bij vele kmo’s van cruciaal belang. Een magazijn mag geen tekorten hebben want dan moeten klanten wachten op hun bestelling, maar een té grote stock is ook niet wenselijk. Met ons systeem beheert uw uw stock optimaal! 

Facturen opmaken met artikelbestand

Met InvoiceM is het niet alleen mogelijk om facturen en creditnota’s te maken. Daarbovenop beschikt u ook over een uitgebreid artikelbestand waardoor facturen opmaken nog sneller en correcter verloopt. 

Facturen opvolgen

Een goede opvolging van de facturatie is essentieel binnen de administratie van een bedrijf. Met InvoiceM behoudt u een beter overzicht over openstaande facturen en kan u deze goed opvolgen. 

Klantenbeheer

Sla eenvoudig alle contactgegevens op van uw klanten in het klantenbeheer. Deze informatie kan automatisch gebruikt in facturatie, rapporteringen en andere workflows.

Export naar Excel en integratie Outlook

Alle data in InvoiceM kan geëxporteerd worden naar excel. Maar ook integratie met Outlook is mogelijk. Aangezien al de contactgegevens van klanten en leveranciers in het systeem zitten, is mailen vanuit het programma perfect mogelijk. 

Facturen importeren

Facturen importeren vanuit andere diverse boekhoudpakketten is ook mogelijk met InvoiceM. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in één oplossing voor een verbeterd efficiëntie binnen uw bedrijf. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support.
Contacteer ons voor meer informatie!