InvoiceM/OfficeM ERP

InvoiceM is een ERP-pakket speciaal voor ondernemingen die op een eenvoudige manier facturen willen opmaken en opvolgen alsook de stock willen beheren. Dit alles in één geïntegreerd systeem. Door het artikelbestand in het systeem kunnen facturen nog sneller opgemaakt worden.

invoicem
invoicem app

Uitbreiding met app

InvoiceM kan uitgebreid worden met de InvoiceM App. De app zorgt ervoor dat administratie ook onderweg eenvoudig wordt. Lees hieronder meer over de verschillende functionaliteiten.

InvoiceM klantenbeheer

Peppol UBL 2.1 Digitaal versturen facturen

Verstuur uw facturen digitaal op een heel eenvoudig wijze!

InvoiceM klantenbeheer

Digitaal ondertekenen van documenten via Penneo

Verstuur documenten nu digitaal om te laten ondertekenen.

InvoiceM klantenbeheer

Klantenbeheer

Sla eenvoudig alle contactgegevens op van uw klanten in het klantenbeheer. Deze informatie kan automatisch gebruikt in facturatie, rapporteringen en andere workflows.

Ook onderweg zijn klantengegevens makkelijk te raadplegen via de InvoiceM app

InvoiceM - Arrtikelbeheer

Artikelbeheer

Met InvoiceM kunt u op een efficiënte en overzichtelijke manier een overzicht van artikelen bijhouden. U kunt voor elk artikel specifieke data bijhouden. Deze data is ten allen tijde aanpasbaar. Zo hebt u altijd een actueel overzicht van bijvoorbeeld de aankoophistoriek, leveranciers of prijsevolutie van een bepaald product.

invoicem - stockbeheer

Stockbeheer

Stockbeheer is bij vele kmo’s van cruciaal belang. Een magazijn mag geen tekorten hebben want dan moeten klanten wachten op hun bestelling, maar een té grote stock is ook niet wenselijk. Met ons systeem beheert u uw stock optimaal. 

Het optimaliseren van het stockbeheer kan nog verder doorgedreven worden d.m.v. het gebruik van barcodescanners of van de camera van uw smartphone.

stockbeheer - aankoop

Aankoop

De aankoopmodule van InvoiceM is er specifiek op gericht om het aankoopproces van een bedrijf te ondersteunen. In deze module houdt u efficiënt en overzichtelijk prijsaanvragen, bestellingen en geleverde goederen bij.

invoicem-verkoop

Verkoop

Met InvoiceM is het niet alleen mogelijk om facturen en creditnota’s te maken. Daarbovenop beschikt u ook over een uitgebreid artikelbestand waardoor facturen opmaken nog sneller en correcter verloopt. 

Ook onderweg kan u makkelijk en correct facturen opmaken met behulp van de InvoiceM app. Eenmaal ter plaatse bij de klant kunnen verbruikte materialen heel gemakkelijk geregistreerd worden via de app. 

invoicem - facturatie

Facturatie

Een goede opvolging van de facturatie is essentieel binnen de administratie van een bedrijf. Met InvoiceM behoudt u een beter overzicht over openstaande facturen en kan u deze goed opvolgen.
Ook facturen importeren vanuit andere diverse boekhoudpakketten is ook mogelijk.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!