InvoiceM App
InvoiceM is een ERP-pakket speciaal voor ondernemingen die op een eenvoudige manier facturen willen opmaken en opvolgen alsook de stock willen beheren. Dit alles in één geïntegreerd systeem. De app zorgt ervoor dat administratie ook onderweg eenvoudig wordt.

Door de registratie van uren via de InvoiceM app krijgt u als werkgever een beter inzicht en controle over de werkuren en prestaties van uw medewerkers. Dit zorgt voor een efficiënte loonadminstratie en facturatie voor klanten.

Geen gedoe met werkfiches of excel documenten. Met de app kan u altijd en overal inklokken via uw smartphone of scantoestel.

Dit zorgt voor volledige transparantie naar klanten toe wat betreft werkuren en eventueel gebruikte materialen.

In de app kunnen projecten gekoppeld worden aan klanten. Ook gepresteerde uren, gebruikte materialen en kilometervergoeding worden per project opgeslagen. Dit inzicht zorgt in de toekomst voor correcte offertes.

Naast het gemak bij het werken op locatie kan de app ook gebruikt worden in het magazijn voor stocktelling. Dit kan u doen via een scanapparaat met barcode lezer of zelfs via de cameraherkenning op uw smartphone.

Eenmaal gestart bij een klant kunt u gemakkelijk de verbruikte materialen registreren via de app. Ook de kilometervergoeding kan per klant en per project toegevoegd worden. Zo is de factuur steeds volledig en nauwkeurig en worden geen zaken over het hoofd gezien.

Door de Google Maps integratie kunt u als gebruiker snel en eenvoudig navigeren naar de locatie van de klant. Ritten kunnen op deze manier snel en nauwkeurig geregistreerd worden.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!