Stockbeheer
Met InvoiceM behoudt u de controle over uw voorraad, gaande van inventarislijsten en lottraceringen tot manuele stockingave. InvoiceM werd uitgebreid met een mobiele app waardoor stocktellingen via een barcode mogelijk zijn.

Stockbeheer is cruciaal voor een onderneming. Foutloze informatie speelt hierbij een grote rol. Met de InvoiceM app worden producten gescand en worden de stockwijzigingen meteen doorgevoerd in het systeem. Door het grote gebruiksgemak worden stocktellingen frequenter uitgevoerd. Dit in combinatie met de mogelijkheid om ook op verplaatsing wijzigen door te voeren zorgt ervoor dat de stock altijd up-to-date is.

Mogelijkheden met de InvoiceM App

Artikels of locaties scannen.
Zowel het scannen van EAN-codes als QR-codes is mogelijk.

Scannen kan gebeuren met een barcode scanner van bv. Zebra of met de camera van uw smartphone. Download hiervoor de app op uw telefoon.

Ook offline werken en de stock updaten met werkbonregistratie is mogelijk.  

Beheer de stock van verschillende opslagplaatsen

Heb overal toegang tot artikelinformatie waaronder: prijs, stock, afbeelding… 

Koppeling met de andere modules van het InvoiceM ERP pakket of met de webshop.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend!

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!