Software

Bent u op zoek naar een oplossing voor het beheren van grote hoeveelheden data? Of het nu gaat om registratie van klantgegevens, orders, planningen, facturatie of andere gegevens. Wij ontwikkelen voor u een oplossing op maat!

Softwareontwikkeling

Bij onze programmatie wordt in de eerste plaats geluisterd naar u als klant. Daarna wordt er een analyse gemaakt van uw behoeften en wordt er samengezeten. Uw mening is prioritair. Anderzijds kunnen wij u ook een meerwaarde bieden door onze jarenlange ervaring in projecten.

Alle programmatie gebeurt in eigen beheer. Daardoor kan er maximaal ingespeeld worden op de wensen van u als klant. De ontwikkelingen gebeuren in een .NET omgeving. Dit is het paradepaardje van Microsoft en een heel courante programmeertaal.

Wij vertrekken vanuit twee standaardpakketten en passen deze aan naar de specifieke behoeften van u als klant. Alles is dus volledig op maat van uw bedrijf. Hieronder een overzicht van onze standaardpakketten. 

InvoiceM

InvoiceM is een programma dat bedoeld voor wie op een eenvoudige manier facturen wil maken en opvolgen. InvoiceM bestaat onder andere uit klantenbeheer, artikelbeheer, facturatie,....

OfficeM

Ons boekhoudingspakket OfficeM is speciaal gericht op boekhoudkantoren en KMO’s. Eenvoud in gebruik en betaalbaarheid staan centraal.

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in één oplossing voor een verbeterd efficiëntie binnen uw bedrijf. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support.
Contacteer ons voor meer informatie!