Software
Bent u op zoek naar een oplossing voor het beheren van grote hoeveelheden data, zoals de registratie van klantgegevens, orders, planningen, facturatie, etc.? Wij ontwikkelen voor u een software oplossing op maat!

Software ontwikkeling

Voor onze softwareontwikkeling luisteren wij in de eerste plaats naar u als klant. Wij maken tijdens een persoonlijk gesprek een uitgebreide analyse van uw behoeften. Hebt u nood aan een ERP-oplossing voor uw bedrijf? Of wilt u een app laten ontwikkelen om uw administratie en/of stock optimaal te beheren? Wij helpen u verder! 

Ook kmo’s en eenmanszaken kunnen bij ons terecht voor een boekhoudpakket op maat. Zelfs voor boekhoudkantoren met een divers klantenbestand kan onze boekhoudsoftware een oplossing bieden.

Door onze jarenlange ervaring als software ontwikkelaar in diverse projecten en diverse sectoren zoals bijvoorbeeld: aannemers, groothandelaars… kunnen wij een meerwaarde bieden de ontwikkeling van uw software.

Alle programmatie gebeurt in eigen beheer. Bijgevolg kan er maximaal ingespeeld worden op de wensen van u als klant. De ontwikkelingen gebeuren in een .NET omgeving. Dit is het paradepaardje van Microsoft en is een heel courante programmeertaal.

Wij hebben ook onze eigen ERP-software. Deze twee ERP-pakketten worden vaak als uitgangspunt gebruikt voor onze software ontwikkeling. We gebruiken de basis functionaliteiten en passen aan waar nodig aan uw specifieke behoeften. Alles is dus volledig op maat van uw bedrijf.

Lees hieronder meer over de verschillende functionaliteiten van onze eigen ERP-systemen.

InvoiceM

Ons ERP-pakket InvoiceM is geschikt voor wie op een eenvoudige manier facturen wil maken en opvolgen. InvoiceM bestaat onder andere uit klantenbeheer, artikelbeheer, facturatie...

OfficeM

Ons boekhoudingspakket OfficeM is speciaal gericht op boekhoudkantoren en kmo’s. Eenvoud in gebruik en betaalbaarheid staan centraal.

Wilt u meer informatie over onze pakketten?

Contacteer ons vrijblijvend en wij zoeken samen naar de beste oplossing voor uw bedrijf. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!