Software

Bent u op zoek naar een oplossing voor het beheren van grote hoeveelheden data? Registratie van klantgegevens,  orders, planningen, facturatie, etc. Wij ontwikkelen voor u een software oplossing op maat!

Software ontwikkeling

Voor onze software ontwikkeling luisteren wij in de eerste plaats naar u als klant. Wij maken tijdens een persoonlijk gesprek een uitgebreide analyse van uw behoeften. Uw mening is voor ons prioritair. Daarbovenop kunnen wij u ook een meerwaarde bieden door onze jarenlange ervaring in projecten.

Alle programmatie gebeurt in eigen beheer. Bijgevolg kan er maximaal ingespeeld worden op de wensen van u als klant. De ontwikkelingen gebeuren in een .NET omgeving. Dit is het paradepaardje van Microsoft en is een heel courante programmeertaal.

Wij vertrekken vanuit twee standaard pakketten en passen deze aan naar uw specifieke behoeften. Alles is dus volledig op maat van uw bedrijf. Hieronder een overzicht van onze standaardpakketten. 

OfficeM Intradev Software

InvoiceM

Ons ERP pakket InvoiceM is geschikt voor wie op een eenvoudige manier facturen wil maken en opvolgen. InvoiceM bestaat onder andere uit klantenbeheer, artikelbeheer, facturatie,....

InvoiceM Intradev Software

OfficeM

Ons boekhoudingspakket OfficeM is speciaal gericht op boekhoudkantoren en KMO’s. Eenvoud in gebruik en betaalbaarheid staan centraal.

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in één oplossing voor een verbeterd efficiëntie binnen uw bedrijf. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support.
Contacteer ons voor meer informatie!