Webdesign
Nood aan een nieuwe website voor uw bedrijf? Of wilt u een eigen app laten ontwikkelen? Bij ons kunt u terecht voor zowel webdevelopment als voor het bouwen van een app op maat.
webdesign

Websites

Wij bouwen websites op maat. Bent u zelfstandig en wilt u een website om uw producten of services te promoten? Of heeft u al een website, maar is deze aan vernieuwing toe? Wij helpen u graag met het bouwen van een professionele betaalbare website. De websites worden ontwikkeld in html in combinatie met PHP. Nadien krijgt u toegang en kan u zelf pagina’s aanpassen indien gewenst.

Tijdens het proces van de ontwikkeling staan wij altijd in nauw contact met de klant. Op die manier verkrijgt u op het einde van de rit een website die volledig aan uw wensen voldoet.

webapplicaties

Webapplicaties

Wat is een webapplicatie? Een webapplicatie en een website, is dat dan niet hetzelfde? Nee, er is wel degelijk een verschil.

Een website is vrij statisch, namelijk een menustructuur met wat informatie en foto’s die slechts sporadisch eens wijzigen, bv. de presentatie van uw bedrijf. Dit is ook meestal vrij toegankelijk.

Een webapplicatie gaat veel verder dan dat. Een webapplicatie is een soort portaal voor klanten en/of medewerkers.

De beschikbare informatie kan hierbij dagelijks wijzigen. Denk maar een online catalogus waarbij artikels en prijzen up-to-date blijven. De webapplicatie kan ook gekoppeld worden met een database die rechtstreeks verbonden is met uw administratiesysteem. Gegevens zoals rapportage, bestellingen, artikelgegevens, stock… kunnen geïmporteerd worden.

Worstelt u met bepaalde processen die u graag zou digitaliseren? Zoekt u iemand die hiervoor een handige webapplicatie kan maken? Wij helpen u graag verder.

mobiele apps

Mobiele apps

U denkt misschien in eerste instantie niet aan het ontwikkelen van een app als meerwaarde voor uw bedrijf. Toch is een app voor een bedrijf een grote stap vooruit in het tijdperk waarin we ons momenteel bevinden. Een mobiele app beschikt over meer functonaliteiten dan een website en is voor de gebruiker gebruiksvriendelijker. Bovendien kan een mobiele app ervoor zorgen dat uw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrenten en verhoogt ze de geloofwaardigheid van uw bedrijf. Intradev helpt u graag met de keuze, het ontwerp en de ontwikkeling van uw app. 

webhosting

Webhosting

Zowel websites als webapplicaties kunnen door ons “gehost” worden. Dit betekent het toegankelijk stellen van de toepassing op het internet via een door gekozen naam, bv. www.firmajanssens.be.

Ook uw email krijgt dan een persoonlijk tintje, bv. info@firmajanssens.be. Het gevolg is dat u beter herkend wordt en minder spam ontvangt dan wanneer u bv. een hotmail adres gebruikt.

Onze klanten

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!