Webdesign

Zowel voor de ontwikkeling van een professionele website die geschikt is voor elk toestel als voor de ontwikkeling van een heuse webapplicatie kan u bij ons terecht.

Websites

Wij ontwikkelen websites op maat. De website worden ontwikkeld in html in combinatie met PHP.
Tijdens het proces van de ontwikkeling wordt vaak om respons gevraagd. Op die manier verkrijgt u op het einde van de rit een website die volledig aan uw wensen voldoet.  

Hieronder kan je enkele voorbeelden vinden die door ons ontwikkeld zijn.

Webapplicatie

Webapplicatie, website is dat dan niet hetzelfde ? Nee er is wel degelijk een verschil.

Een website is vrij statisch – d.i. een menustructuur met wat informatie en foto’s die slechts sporadisch eens wijzigen. vb. de presentatie van uw bedrijf. Dit is ook meestal vrij toegankelijk.

Een webapplicatie gaat veel verder. Hierbij kan dagelijks de beschikbare informatie (vb artikels, prijzen …) wijzigen. Vaak kan de eindgebruiker ook zaken wijzigen (adresgegevens). Meestal wordt er ook met een login en paswoord gewerkt. De informatie wordt ook uit een database gehaald die rechtstreeks kan verbonden zijn met uw administratiesysteem. vb. rapportage, besteloverzicht, plaatsen bestellingen … 

Mobiele apps

U denkt misschien in eerste instantie niet aan het ontwikkelen van een app als meerwaarde voor uw bedrijf. Toch is een app voor een bedrijf een grote stap vooruit in het tijdperk waarin we ons momenteel bevinden. Een mobiele app beschikt over meer functonaliteiten dan een website en is voor de gebruiker gebruiksvriendelijker. Bovendien kan een mobiele app ervoor zorgen dat uw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrenten en verhoogt het de geloofwaardigheid van uw bedrijf. Intradev helpt u graag met de keuze, het ontwerp en de ontwikkeling van uw app. 

Webhosting

Zowel websites als webapplicaties kunnen door ons “gehost” worden. Dit betekent het toegankelijk stellen van de toepassing op het internet via een door gekozen naam, vb. www.firmajanssens.be.

Ook uw email krijgt dan een persoonlijk tintje vb. info@firmajansens.be. Het gevolg is dat u beter herkend wordt en minder spam ontvangt dan wanneer u bvb een hotmail adres gebruikt.

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in één oplossing voor een verbeterd efficiëntie binnen uw bedrijf. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support.
Contacteer ons voor meer informatie!