NIEUW: Zebra Bluetooth Ringscanner

2 september 2020

Verbeter de productiviteit binnen uw bedrijf met deze geavanceerde en robuuste bluetooth-ringscanner. 

Wanneer je een mobiele computer koppelt met de RS6000 Bluetooth-ringscanner van Zebra, biedt je je werknemers de superieure technologie die ze nodig hebben om de productiviteit naar een hoger niveau te tillen. Met deze ringscanner kunnen werknemers bijna 4 keer zo snel scannen als de concurrerende draagbare scanners. 

Maximaliseer de waarde van je werknemers en van je draagbare mobiele computers met de RS6000 Ring Scanner.

Waarom de Bluetooth Ringscanner integreren in je bedrijf?

1. Sneller barcodes scannen met de meest geavanceerde scantechnologie

De meest geavanceerde scantechnologie van Zebra maakt bliksemsnel scannen van zowel 1D- als 2D barcodes mogelijk. De superieure bewegingstolerantie stelt werknemers in staat om zonder problemen barcodes te scannen, zelfs als het item of de werknemer zelf in beweging zijn.

2. Te gebruiken in extreme omstandigheden

De robuustheid van de Zebra Ringscanner zorgt ervoor dat het apparaat ook in extreme omstandigheden een lange levensduur heeft. Deze ringscanner is valbestending, spatwaterdicht en stofdicht. Ook temperaturen onder het vriespunt vormen geen probleem.

3. Programmeerbare zichtlijn in meerdere kleuren mogelijk

De RS6000 Bluetooth Ringscanner is de enige draagbare scanner op de markt met programmeerbare LED-lampjes die zich tijdens het scannen in het zicht van de gebruiker bevinden. Met ondersteuning voor meerdere kleuren, kunt u kleur gecodeerde feedback geven om gebruikersactiviteit te sturen.

4. Vijf keer meer batterijvermogen

De PowerPrecision + -batterij van Zebra presteert buitengewone batterijduur. Per oplaadbeurt zijn tot 70.000+ scans mogelijk. De ringscanner wordt in een houder geplaatst om op te laden. De batterij verwijderen is niet nodig.

5. Flexibele handmatige of automatische bediening

De RS6000 kan zowel linkshandig als rechtshandig bediend worden met een handmatige trigger of kan triggerloos bediend worden met behulp van de geïntegreerde naderingssensor.

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support.
Contacteer ons voor meer informatie!