NIEUW: TC21/26-HV: De ultieme kostenefficiënte touch computer voor grote en kleine bedrijven

20 november 2020

Met de Zebra TC 21/26 hebben uw werknemers alle gegevens die ze nodig hebben bij de hand om op die manier sneller en efficiënter te kunnen handelen. Het robuuste design zorgt voor een betrouwbare werking, dag in dag uit. Met de geschikte zakelijke accessoires is de TC 21 nog gebruiksvriendelijker en makkelijker te beheren.

Door de meerdere configuraties tegen verschillende prijsklassen, betaalt u alleen voor de functies die uw werknemers nodig hebben voor hun specifieke werk. Bijvoorbeeld: de TC21 met alleen wifi voor werknemers binnen de vier muren of de TC26 met wifi / mobiele telefoon voor werknemers in het veld.

De krachtige Mobility DNA-tools staan klaar voor gebruik op het toestel. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om apparaten te organiseren, te beveiligen, problemen op te lossen, gegevens vast te leggen en rechtstreeks naar uw toepassingen te verzenden, de toegang tot functies en applicaties beperken enzoverder. Deze krachtige tools tillen de productiviteit van het personeel en de eenvoud van apparaat beheer naar een nieuw niveau.

  • Lichtgewicht, gemakkelijk te dragen en gemakkelijk met één hand te bedienen.

  • Eerste apparaat in zijn klasse dat Android 10 aanbiedt – De algemene kennis van Android maakt training vrijwel overbodig. Android 10 met ingebouwde ondersteuning voor toekomstige Android-releases geven een zekerheid voor de toekomst. De apparaten die je vandaag koopt, zullen dus ook toekomstige OS-generaties draaien.

 

  • Groot 5-inch high-definition geavanceerd touchscreen – Het touchscreen is zowel binnen als buiten in fel zonlicht goed leesbaar.
  • Gebouwd voor bedrijven – water, stof, op beton vallen, sneeuw, regen, hitte, vrieskou – de TC21 / TC26 kan het allemaal aan.

  • Alle draadloze verbindingen die u ooit nodig zou kunnen hebben – Als het op draadloos aankomt, biedt de toonaangevende TC21 / TC26 het allemaal: WiFi, mobiel, Bluetooth, GPS en NFC.

  • Leg het allemaal vast met een 13 MP camera met hoge resolutie aan de achterzijde – Van het bewijs van aflevering tot een beschadigd pakket, voltooide reparatie, af en toe een barcode vastleggen en meer. Doe het allemaal met de geïntegreerde autofocuskleurencamera.

  • Superieure spraakkwaliteit en functionaliteit – VoLTE levert superieure spraakkwaliteit via mobiele netwerken, terwijl Zebra’s geavanceerde VoWiFi-technologie superieure spraakkwaliteit levert via wifi-netwerken.

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support.
Contacteer ons voor meer informatie!