Wat is een ERP-systeem?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het is een systeem dat belangrijke bedrijfsprocessen samenbrengt en automatiseert in 1 systeem. De integratie loopt over de verschillende bedrijfstakken heen. Zowel van productie, aankoop, verkoop, logistiek en administratie worden actuele gegevens gekoppeld in een centrale database.

De processen worden automatisch aangestuurd waardoor ze efficiënter verlopen. Door de verhoogde efficiëntie worden bedrijfsprocessen verbeterd en kan er meer klantgericht gewerkt worden. ERP-software is dus onmisbaar voor een goede en vlotte werking binnen een bedrijf.

Heeft uw bedrijf ook nood aan een efficiënte en overzichtelijke manier om bedrijfsprocessen te koppelen en te automatiseren? Bekijk hier ons aanbod gebruiksvriendelijke ERP-pakketten of contacteer ons voor meer informatie!

Onze ERP-systemen

OfficeM Intradev Software

InvoiceM

Ons ERP pakket InvoiceM is geschikt voor wie op een eenvoudige manier facturen wil maken en opvolgen. InvoiceM bestaat onder andere uit klantenbeheer, artikelbeheer, facturatie...

InvoiceM Intradev Software

OfficeM

Ons boekhoudingspakket OfficeM is speciaal gericht op boekhoudkantoren en kmo’s. Eenvoud in gebruik en betaalbaarheid staan centraal.

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief. 

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in-één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Bovendien gaan wij steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support. 
Contacteer ons voor meer informatie!