Intradev Software in 'Bedrijvig West-Vlaanderen'!

12 augustus 2020

voorwebsite3

In het weekend van 19 juni is Intradev Software verschenen in ‘Bedrijvig West-Vlaanderen’. Een bijlage bij de Krant Van West-Vlaanderen. Heb je dit gemist? Geen nood! Hieronder kan je het volledige artikel teruglezen.

“Heel veel veranderd in die twaalf jaar”

Intradev Software BVBA is gespecialiseerd in softwareontwikkeling. Het bedrijf is gevestigd te Moorslede en biedt software oplossingen op maat aan voor KMO’s. Daarbij wordt altijd vertrokken vanuit het eigen boekhoud/facturatieprogramma OfficeM.

 In 2008 startte Serge Lepouttre een eenmanszaak gespecialiseerd in softwareontwikkeling op. Inmiddels is Intradev Software BVBA uitgegroeid tot een bedrijf met elf werknemers. “Doordat meer en meer bedrijven afstappen van papier en overschakelen naar digitalisering van de documenten is het voor ons een drukke periode”, aldus zaakvoerder Serge Lepouttre. 

OfficeM, het ERP pakket van Intradev Software, biedt een aantal standaard modules aan waaronder boekhouding, facturatie, orderbeheer, stockbeheer,… De vele functionaliteiten van het programma zorgen voor een praktische en vlotte bedrijfsvoering. Denk hierbij aan  OCR herkenning van facturen en CODA verwerking,… Naast deze standaard formules kan het programma ook volledig op maat aangepast worden naargelang de wensen van de klant. “We merken dat de vragen van klanten nog steeds toenemen. Deze zijn vaak heel divers : gaande van het importeren van artikels van leveranciers,  importeren van bestellingen van een webshops, mailen van facturen, het uitlezen van productiegegevens,  het sms’en van een levering …”

Intradev Software BVBA zet ook in op de nieuwste technologieën. “In die twaalf jaar is er reeds heel veel veranderd op vlak van technologie. We proberen telkens in te spelen op de nieuwste trends.” “Zo ontwikkelen we ook apps die we combineren met ons administratief systeem. Een voorbeeld hiervan is onze digitale werkbon app. Hiermee kunnen werknemers heel eenvoudig op verplaatsing hun gepresteerde uren en verbruikte artikelen invoeren.  Dit draagt bij tot een efficiënte loonadministratie en facturatie voor de werkgever. Daarnaast hebben we ook een app speciaal voor stocktelling, picking en receptionering”

Het bedrijf uit Moorslede wordt ook vaak ingeschakeld voor het maken van websites en webshops. De webshops kunnen gekoppeld worden aan OfficeM. Artikelbestanden worden op die manier automatisch opgeladen, stocks worden gesynchroniseerd en de orders worden onmiddellijk opgenomen in de boekhouding.

“De softwareontwikkeling is weliswaar onze hoofdactiviteit. Maar ook voor hardware (PC, Laptops, Servers ..) kunnen mensen bij ons terecht. Dit zowel voor KMO’s als particulieren.”

Het klantenbestand van Intradev bevat vooral West-Vlaamse bedrijven, maar Serge en zijn team zijn onder andere ook actief in het Gentse en Brusselse.

Winkel verbouwd tot kantoor

Serge Lepouttre startte in 2008 zijn bedrijf op in Moorslede. Doordat Intradev Software BVBA al snel groeide zocht hij naar een nieuwe locatie. Die vond hij uiteindelijk in Ledegem. “Al snel bleek de ruimte ook daar te krap te zijn.” Een drietal jaar geleden verhuisde het bedrijf uiteindelijk naar de Roeselaarsestraat 61 in Moorslede, recht tegenover de gemeenteschool. Vroeger huisde in het pand een groentewinkel. Na een grondige renovatie namen de werknemers van Intradev hun intrek in het moderne bedrijfsgebouw. “Van hier uit proberen we een goede band met onze klanten op te bouwen. Service staat bij ons altijd centraal. We proberen zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Als klanten ons contacteren met een probleem, krijgen ze een programmeur aan de lijn en wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost. Indien nodig nemen zij dan het scherm over van de klant”, aldus de zaakvoerder.

Bij Intradev Software BVBA werken vooral mensen die een informaticarichting succesvol hebben afgerond. “Doordat we nog steeds groeien zijn we ook nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.” Meer informatie omtrent het bedrijf is te vinden op de website www.intradev.be. Intradev kan men ook steeds bereiken via het emailadres info@intradev.be.

Wij helpen u graag verder!

Intradev biedt een alles-in één oplossing voor een verbeterde efficiëntie binnen uw bedrijf. Niet alleen wordt hierbij de nadruk gelegd op een kwaliteitsvolle afwerking, wij bieden ook een uitstekende service en support.
Contacteer ons voor meer informatie!